Expert in specialistische reiniging

In sommige gevallen is de schoonmaak van een ruimte écht specialistenwerk. Ook voor de meest specifieke schoonmaakopdrachten hebben we daarom een oplossing. Met specialistisch reinigen bedoelen wij schoonmaakwerkzaamheden, zowel binnen als buiten, die veelal op uitzonderlijke locaties plaatsvinden. Bij deze werkzaamheden worden meestal bijzondere eisen gesteld als het gaat om veiligheid en arbo regels. In de industrie zorgt specialistische reiniging er bijvoorbeeld voor dat een organisatie kan voldoen aan het waarborgen van kwaliteit en eventuele geldende hygiëne-eisen.

Specialistische reiniging van uw ruimte

Heeft uw ruimte specialistische reiniging nodig? Wij nemen deze u deze reinigingswerkzaamheden graag uit handen. Specialistische reiniging is meestal aanvullend op de dagschoonmaak. Het zorgt ervoor dat de binnen- en buitenkant van gebouwen er representatief uitziet, dat de entree begaanbaar is, dat u geen last heeft van ongedierte en dat het tapijt schoon en fris blijft. Maar ook aan het schoonmaken van laboratoria, ziekenhuizen of andere omgevingen waar hoge hygiënische eisen gelden, behoort tot specialistisch reinigen.

Besparen op energie- en onderhoudskosten door dieptereiniging

Wij voeren ook de dieptereiniging uit van gebouwen en ruimtes. Dit omvat het reinigen van het luchtkanaal, het grondig reinigen van toiletten en keukens en het reinigen van vloeren en wanden die intensief worden gebruikt. De dieptereiniging heeft meerdere voordelen. Zo zijn de oppervlakten uiteraard schoon, maar zorgen we er ook voor dat apparatuur langer meegaat en dat bacteriegroei op moeilijk bereikbare plaatsen wordt tegengegaan. Deze dienst leveren wij op aanvraag of op regelmatige basis.

Ontvang een gratis offerte

Vul het contactformulier in

Dit kost slechts 30 seconden

Binnen 12 uur nemen wij contact met u op

Altijd geheel vrijblijvend

Wij reinigen uw woning/bedrijfspand

Vakkundig en zonder schade

Uw object weer stralend schoon!

Voor een voordelige prijs

Een schoon en fris interieur

Heeft u een bouwproject afgerond? Wij zijn gespecialiseerd in het opruimen van bouwprojecten door ramen en andere oppervlakken schoon te maken en te zorgen dat alles er (weer) als nieuw uitziet. Zo voeren wij ook regelmatig een opleveringsschoonmaak uit. Het interieur kan namelijk direct na de oplevering al een grondige reiniging gebruiken. Zodra de meubels in de ruimtes staan, kunnen wij aan de slag. Zo leggen we een goede basis voor het dagelijkse gebruik en onderhoud van het interieur.

We helpen graag met het creëren van een thuisgevoel voor de nieuwe gebruikers. Eenmaal de draai gevonden in de nieuwe werkruimte? Dan is het ook belangrijk dat de spullen waarmee u dagelijks in aanraking komt (zoals deuren, kasten en hardware) schoon en bacterievrij zijn. Zeker bij kantoorruimtes met flexplekken is dit essentieel. Wij reinigen computers en werkruimtes grondig zodat zowel u als uw personeel altijd kunnen plaatsnemen op een schone werkplek.

Voor Na
Voor Na
Voor Na