Professionele glasbewassing in de regio Almere

Met schone ramen en een goed onderhouden gevel maakt u een goede eerste indruk bij uw klanten of gasten. Professionele en periodieke glasbewassing is daarom belangrijk voor de algehele uitstraling van uw pand. Onze ervaren glazenwassers uit Almere zijn verantwoordelijk voor het reinigen van uw ramen, kozijnen en gevels. Of het nu gaat om uw woning, een hotel, ziekenhuis of kantoor, wij zorgen ervoor dat ramen en kozijnen weer blinkend schoon worden. Met onze specialistische behandeling van kozijnen, gevels en ramen laat vuil gemakkelijk weer los zodat u minder vaak hoeft te wassen. Zo hoeft groot onderhoud zelfs minder vaak te worden uitgevoerd.

Reguliere glasbewassing door de specialist

Reguliere glasbewassing / raamreiniging is een van de meest voorkomende diensten die wij verzorgen. Hierbij wordt het glas van de ramen gewassen en gedroogd zodat deze er helder, glazend en schoon uitzien. Ook reinigen wij raamkozijnen en raamomlijstingen. Dit omvat het verwijderen van vuil, stof en spinnenwebben die zich op deze gebieden kunnen ophopen.

Wij verzorgen de reiniging van uw zonnepanelen

Heeft u wel eens nagedacht over de reiniging van zonnepanelen? Zonnepanelen zijn een investering waarbij regelmatig onderhoud vereist is om de zonnepanelen optimaal te laten presteren. Wij maken uw zonnepanelen periodiek grondig schoon en zorgt dat nieuw vuil en stof minder snel aan de zonnepanelen zullen hechten. Het resultaat? Een zo efficiënt mogelijke werking!

Ontvang een gratis offerte

Vul het contactformulier in

Dit kost slechts 30 seconden

Binnen 12 uur nemen wij contact met u op

Altijd geheel vrijblijvend

Wij reinigen uw woning/bedrijfspand

Vakkundig en zonder schade

Uw object weer stralend schoon!

Voor een voordelige prijs

Hogedrukreiniging voor hardnekkig vuil

Voor het echt hardnekkige vuil en zware aanslag bieden wij hogedrukreiniging aan. Hierbij zorgen wij ervoor dat vuil en aanslag grondig worden verwijderd van oppervlakken zoals gevels, opritten en trottoirs.

Duffels Cleaning Service Almere is een glazenwasser met moderne en milieubewuste methodes

Wij werken met verschillende methodes zodat wij bij (bijna) voor alle soorten panden glasbewassing kunnen uitvoeren. Hiervoor worden onze glazenwassers doorlopend geschoold op het gebied van vakkennis en veiligheid. Veiligheid gaat boven alles en daarom wordt ons materieel periodiek gekeurd, tijdig onderhouden en indien nodig vervangen. Als u glasbewassing laat uitvoeren door ons mag u ervan uitgaan dat:

Wij bieden voor de hele regio in en om Almere verschillende diensten aan voor het reinigen en onderhouden van ramen, evenals andere oppervlakken rondom gebouwen. Van reguliere glazenwassers tot gevelreiniging, wij kunnen u helpen om ervoor te zorgen dat uw ruimte er schoon en professioneel uitziet.
Voor Na